Support

RFID Teknologien

RFID er en forkortelse af Radio Frequency IDentification. Mange sammenligner RFID-teknologien med traditionelle stregkoder. Det kan man også umiddelbart, men RFID har tillige mange ekstra fordele. Varen behøver f.eks. ikke at være inden for synsvidde, idet RFID kan læses over større afstande og igennem mange forskellige materialer. En anden fordel ved RFID er at flere enheder og grupper kan læses samtidig. RFID har en væsentlig større datakapacitet, og det er således muligt at identificere enkeltvarer på et større detaljeringsniveau.

Vi forhandler RFID produkter i frekvenserne 125 kHz (LF), 13.56 MHz (HF) samt 868 MHz (UHF).

Skulle du have brug for et RFID produkt som ikke vises på vores hjemmeside, er du naturligvis meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi har forhandleraftale med førende leverandører indenfor området.

Herunder kan du læse mere om de forskellige frekvensers egenskaber:

Hvad er RFID?